Mail: info@airvideo.nl?subject=Interesse in Woonvideo of luchtfoto's van woning

Woning te koop! Biedt u uw woning te koop aan? U neemt contact  op met een makelaar. De makelaar taxeert de woning en in overleg met u komen de foto’s en eventueel video’s op de website van de makelaar en de bekende site’s zoals Funda, Joop, etc.

Maar wat dacht u van een woonvideo met als start een shot vanuit de lucht. Naast het in beeld brengen van de opstallen is het natuurlijk veel leuker om naast de foto’s ook binnen te filmen van de woonkamer, keuken, slaapkamer, uitzicht op de tuin etc.  Dit alles met een leuk muziekje en informatie d.m.v. Voice-over over de woning zoals bouwjaar, locatie bijzonderheden. De potentiele koper zal bereikt worden en zal na het zien van de woon-video sneller een afspraak maken.

Het maakt weinig geluid is goedkoop bijna overal inzetbaar.

Bekijk het voorbeeld en neem contact met ons op.

Wij komen altijd op afspraak om binnen te filmen/fotograferen. En de lucht-video is altijd met zon.

Mobiel 06-36030562 of per email info@airvideo.nl


Mail: info@airvideo.nl?subject=Interesse in Woonvideo

Uw woning staat te koop en u weet dat de koper al is geboren, alleen de koper moet wel uw woning vinden … ? Dan is misschien dit een manier om uw woning extra onder de aandacht te brengen. Deze woonvideo is onlangs gemaakt met de nieuwste technische snufjes. Door gebruik te maken van een gimbal krijgt u een dynamisch beeld. Het lijkt net alsof u meeloopt. Kijkt u zelf maar.


Erik Peek Fotografie - Airvideo.nl

30 oktober 2018


Mail: info@airvideo.nl?subject=interesse in Erik Peek Fotografie - Airvideo.nl

De woonvideo gemaakt najaar 2011 stond een paar jaar te koop en is in 2015 verkocht. Dit was de eerste woonvideo die ik mocht maken. Niet wetende dat ik daarna meer dan 350 woonvideo´s heb gemaakt.


Erik Peek Fotografie - Airvideo.nl

12 maart 2018